Hacı Behiye Özboyacı Anaokulu
4 Eylül Mahallesi 308 Sokak No22 Kula/MANİSA
02368162030

VİZYON

Öğrenmenin en yoğun olduğu, temel alışkanlıkların ve zihinsel yeteneklerin hızlı geliştiği ve biçimlendiği önemin okul öncesi çağı olduğu bilinciyle bilgi, beceri, değer, duygu ve davranışları en üst çıkartmayı amaçlarız. GELİŞİMLERİ, DEĞİŞİMLERİ, takip edip özümseyen, hayata geçiren İDARECİ, ÖĞRETMEN, VELİ ve YARDIMCI PERSONELİ ile bütünleşmiş 21. YÜZYIL gelişimlerini önünde tutan sevgi dolu lider bir kurum oluşturmaktır.

MİSYON

Okulumuzu, T.C. Milli Eğitim Bakanlığı Okul Öncesi Eğitim Genel Müdürlü´nün Programında yer alan Türk Milli Eğitiminin Genel Amaçları ven bilgili ve kendine güvenen bireyler olarak yetiştirmelerine fırsat tanımaktayız. okul öncesi eğitimin ilkeleri doğrultusunda yürütmektedir. Biz bütün çocukları, psikomotor, bilişsel, dil becerileri, duygusal özellikleri, estetik ve yaratıcılık, kendinin farkında olma ile ilgili gelişmelerini sağlamakta; onları

BAŞARILAR

Okulumuz Beslenme Dostu Okullar Projesi kapsamında "Beslenme Dostu Okul" sertifikasına sahiptir.
Öğretim Şekli :İkili Öğrenim

İkili Öğrenim

Okulumuz ilçe merkezindedir. İl merkezine uzaklığı 121 km.